İtaliyada təhsil | İtaliya Universitetləri haqqında

İtaliyada təhsil | İtaliya Universitetləri haqqında

İtaliyada Təhsil, İtaliya Universitetləri, İtaliya Universitetlərinə qəbul şərtləri haqqında məlumat əldə etmək istəyirsiniz? Lakin bu sualların cavabını tapa bilmirsiniz?

Belə halda xaricdə təhsil əməkdaşlarımız sizə bu mövzuda köməklik göstərəcəkdir. Star Colleges-ə müraciət edərək bütün suallarınıza cavab tapa bilərsiniz.

İtaliya universitetləri təhsil keyfiyyəti ilə özünü sübut etməklə yanaşı, digər Avropa ölkələri ilə müqayisədə qiymət baxımından çox qənaətcildir.
Bu səbəbdən də xarici tələbələrin ən çox oxumaq üçün seçdiyi ölkələr sırasındadır.
Təhsil dilinin italyan olması ilə yanaşı, İtaliya universitetlərinin əksəriyyətində B2 səviyyəli ingilis dili ilə təhsil ala biləcəyiniz şöbələr var.
İtaliya universitetləri digər ölkələrdəki universitetlərdən fərqli olaraq mühəndislik, biznes və psixologiya kimi bölmələr üzrə bakalavr təhsilini 3 ildə tamamlayır.

İtaliya Dövlət Universitetləri:
Bolonya Universiteti