Medipol Universiteti haqqında | Türkiyədə Təhsil 2022

Medipol Universiteti haqqında | Türkiyədə Təhsil 2022

Medipol Universiteti haqqında, Medipol Universitetinin kampüsləri, Medipol Universitetinin Fakültələri, Medipol Universitetinin İnstitutları, Medipol Universitetinin Kollecləri, Təqaüd imkanları, İstanbul şəhəri, Türkiyədə təhsil haqqında ətraflı məlumatı bu məqaləmizdən əldə edə bilərsiniz.

Türkiyənin paytaxt şəhəri olan İstanbul ölkənin ən böyük şəhəridir. Gözəliyi ilə hər kəsi özünə heyran edən İstanbul turizm şəhəridir. Dünyanın hər bir ölkəsindən əcnəbi vətəndaşlara ev sahibliyi edir.

Medipol Universiteti haqqında
Medipol Universiteti 2009-cu ildə əsası İstanbul şəhərində qoyulmuş vəqf universitetidir.
Bugünkü adı ilə "Eğitim ve Sağlamlık Vakfı" olan universitetin yaradıcısı Dr.Fahrettin Kocadır.
Universitetin təhsil verdiyi tələbələr öz ixtisasında peşakar, araşdırmaçı, adekvat, peşakar mütəxəssis olaraq yetişir. Təhsil ocağında hər il minlərlə əcnəbi vətəndaşlar təhsil alır. Ölkəmizdən oxumaq üçün məhz Medipol Universitetini seçən tələbələr də az deyil.

Universitetin iki nəhəng kanpüslərdən ibarətdir.
1.Halic Kampusü
2.Kavacık Kampüsü

Universitetin tərkibində 11 fakültə, 3 institut, 3 kollec mövcuddur.
Medipol Universitetinin Fakültələri
Diş həkimliyi
Əczaçılıq
Tibb
Memarlıq
İqtisadiyyat
Hüquq
Təbiət bilikləri
Ölkələr arası tibb və s.

Medipol Universitetinin İnstitutları
Elmi biliklər
Sağlamlıq
Sosial

Medipol Universitetinin Kollecləri
Ədliyyə peşə məktəbi
Elmlər peşə məktəbi
Səhiyyə məktəbi

Təqaüd imkanları:
YÖS təqaüdü
Müvəfəqqiyət təqaüdü
Dəstək təqaüdü
Akademik Müvəfəqqiyət təqaüdü və s.