Polşada Təhsil haqqında | Polşa Universitetlərinə Qəbul

Polşada Təhsil haqqında | Polşa Universitetlərinə Qəbul

Polşada Təhsil və Polşada Təhsilin Üstünlükləri, Niyə Polşada Təhsil, Polşada Təhsil Almaq Üçün Hansı Sənədlər Lazımdır, Polşada Təqaüdlər və Tələbə Dəstəyi, Polşada Magistr Təhsili, Polşanın TOP 10 Universitetləri kimi mövzular haqqında ətraflı məlumat əldə etmək istəyirsiz? Eləysə bu məqaləmiz sizə köməklik edəcəkdir.

Polşada Təhsil və Onun Üstünlükləri
Polşa ölkəsi Avropada yerləşir. Polşa muzeyləri, mədəniyyəti və tarixi ilə gələn qonaqları özünə heyran edən qədimi ölkədir. Ölkə eyni zamanda Avropa Birliyinin üzvüdür.
Son illərin statistikasına nəzər yetirdikdə Polşada təhsil almaq üçün əcnəbi tələbələr daha çox üz tutur. Bu tələbələr içərisində Azərbaycan vətəndaşları da çoxluq təşkil edir.

Niyə Polşada Təhsil?
Dünya səviyyəsində tanınan universitetlərdə yüksək keyfiyyətli təhsil almaq imkanı əldə edirsiz.
Polşa universitetlərinin diplomları əksər Avropa və Asiya ölkələrində tanınır.
Universiteti bitirdikdən sonra gələcək karyera imkanlarınız əhəmiyyətli şəkildə yüksələcək.
İllik Təhsil haqqları və yaşam xərcləri tələbə büdcəsinə uyğun şəkildədir.
Zəngin mədəniyyətə, tarixə malik olan bir ölkədə həm yaşamaq, həm də səyahət imkanı əldə edəcəksiz.

Polşada Təhsil Almaq Üçün Hansı Sənədlər Lazımdır?
1. Şəxsiyyət vəsiqəsi
2. Doğum haqqında şəhadətnamə(şəxsiyyət vəsiqə olmasa)
3. Şəkil(8 ədəd)
4. Attestat
5. IETS, SAT, TOEFL sertifikatı
6. CV
7. Maraq məktubu (statment purporse)

Polşada Təqaüdlər və Tələbə Dəstəyi
Polşa Akademik Mübadilə Milli Agentliyin təqaüdləri
Beynalxaq Tələbələrin Müxtəliflik Müsaqibəsi təqaüdü və s.

Polşada Magistr Təhsili
Polşada bakalavr 3, magistratura pilləsi isə 2 ildir. Ölkədə magistr pilləsində həm özəl, həmdə dövlət universitetlərində təhsil ala bilərsiniz. Burada həm sərfəli, həm də keyfiyyətli magisr təhsili verən universitetlər mövcuddur. Magistr təhsili üçün tələbə mütləq şəkildə ingilis dili biliyinə malik olmalıdır. Polşada təhsil alan tələbə transmilli şirkətlərdə işləmə şansı əldə edə bilər. Eyni zamanda ölkədə təhsil aldığınız müddətdə Şengen Vizası ilə Şengen ölkələrinə səyahət imkanınız vardır.

Polşanın TOP 10 Universitetləri
1. University of Opole